Dezinteres față de măștile gratuite. Ar putea fi împărțite din poartă în poartă!

Gorjenii nu se îngrămădesc să ridice măștile oferite gratuit de Guvern. De mai bine de o lună, de când a început distribuirea măștilor de protecție, nici la Târgu Jiu și nici la nivelul județului Gorj nu au fost împărțite toate. Mulți dintre beneficiari nu au mers să ia măștile deși sunt gratuite.

Câte 50 de măști primește fiecare beneficiar. În Târgu Jiu, sunt în jur de 4.000 de beneficiari. Până acum, au ridicat măștile mai puțin de 1000.

În ultimă instanță, reprezentanții Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu iau în calcul inclusiv varianta să meargă ei la cei care trebuie să vină să ridice măștile. “Merge destul de greoi procesul de distribuire a măștilor. Luăm în calcul și această variantă mai ales că nu se prezintă foarte mulți beneficiari să le ridice. Noi am informat pe toate căile oamenii să vină să ia măștile”, au anunțat reprezentanții DPPS Târgu Jiu.

Nici la nivelul județului Gorj, lucrurile nu stau mai bine. Au venit, în total, peste 1,5 milioane de măști. Din 11 septembrie până recent, au fost distribuite în jur de 1 milion. Restul încă așteaptă beneficiarii.

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: