Măsuri după ce o persoană a leșinat la ceremonia absolvenților de pe stadion

Primăria Municipiului Târgu Jiu ia măsuri după ce o persoană a leșinat la festivitatea de premiere a absolvenților! Activitatea este organizată pe stadion, dar cum în ultima vreme s-au înregistrat temperaturi caniculare, organizatorii au decis să amâne cu o oră debutul ceremoniilor.

"Am hotărât să amânăm cu o oră ceremoniile pentru absolvenții de gimnaziu din cauza temperaturilor foarte ridicate anunțate pentru astăzi și mâine. Vă așteptăm, așadar, de la ora 19:30, atunci când va începe ceremonia pentru absolvenții de la Școala Gimnazială "Alexandru Ștefulescu", Școala Gimnazială "Constantin Săvoiu", Școala Gimnazială "Voievod Litovoi", Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" - clasele a VIII-a, Liceul Teologic - clasele a VIII-a și Liceul cu Program Sportiv - clasele a VIII-a.


Ca în fiecare seară, vom avea și un concert, de data aceasta susținut de DORIAN POPA.
Vă așteptăm cu drag!", este mesajul postat de Primarul municipiul Tg Jiu, Marcel Romanescu.

Reacțiile la postare nu au întârziat să apară. "Era și cazul, ieri am crezut ca murim acolo, nici o umbra... Dacă nu lesina omul ala probabil nu se lua atitudine... Și preferabil ar fi sa spuneți ora concertului deoarece mulți nu vin la absolvire și atâta timp cât e intrare libera orice om vrea la concert", a fost mesajul unei participante.

Vizualizări: 1,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: