Maxim refuză Steaua şi vrea în străinătate !

Pandurii şi Steaua au bătut palma pentru Maxim, dar mijlocaşul refuză să semneze cu echipa din Ghencea! Maxim vrea să rămână până în vară la Tg-Jiu, iar apoi să prindă un transfer în străinătate.                                      

Gigi Becali şi Condescu s-au înţeles repede în privinţa transferului lui Maxim la Steaua. Roş-albaştrii urmau să plătească 500 de mii de euro şi să cedeze definitiv 3 jucători la Tg-Jiu: Răduţ, Adi Rocha şi Stanca. Totul e pe cale să pice însă.

Steaua se refuză !

„Steaua nu se refuză” nu mai e un dicton valabil! Chiar dacă roş albaştrii trec printr-o pasă foarte bună şi au titlul de campioană în buzunar, Maxim nu vrea în Ghencea.  Becali a apucat să anunţe deja şi salariul lui Maxim la Steaua, 8 mii de euro pe lună iar planul era ca jucătorul să semneze acum şi să ajungă la Steaua din vară. Surpriză însă! Maxim nu vrea să semneze aşa că sunt şanse mari să se aleagă praful de înţelegerea dintre Becali şi Condescu. „Din punctul de vedere al clubului Pandurii, Maxim este jucătorul Stelei din vară, mai exact începând cu data de 1 iulie. Pentru ca transferul să se facă e nevoie însă şi de acordul jucătorului. Sunt semnate momentan doar două puncte, acordul Stelei şi al clubului nostru. Personal, ce cred eu la momentul actual, e că Maxim nu va semna cu Steaua”, explică preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu.

Cu viteză maximă spre Vest !

Şcolit în tinereţe în Spania la Espanyol Barcelona, Maxim preferă un transfer în străinătate. S-a vorbit de interesul belgienilor de la Standard Liege, echipa lui Mircea Rednic, dar nimic nu e sigur în momentul de faţă. „Eu am discutat cu cei de la Tg. Jiu, Pîrvulescu şi Condescu, şi am vorbit şi cu Mihai Stoica despre situaţia actuală. Alex va rămâne până în vară la Pandurii, pentru că vrea să rămână în vederile selecţionerului. Asta este situaţia în acest moment. Există interes mare din Germania, Italia şi două echipe din Spania”, spune impresarul lui Maxim, Lucian Marinescu. „Nu e vorba de salariul propus de Steaua. Maxim îşi doreşte foarte mult să evolueze în străinătate, la o echipă din Vest. I-am spus asta şi lui Gigi Becali, dar dânsul a replicat că important e să înţelegem noi, pentru că o să-l convingă dumnealui pe Maxim să semneze”, declară şi Eugen Pîrvulescu. Planul lui Maxim nu e complicat. Mijlocaşul vrea să stea la Pandurii pentru a juca meci de meci până la vară, la Steaua concurenţa fiind mare cu Tănase şi Chipiciu. În acest fel, mijlocaşul va fi convocat în continuare de Victor Piţurcă şi va putea atrage privirile scouterilor din străinătate.

„La ora actuală însă, singura ofertă vine de la Steaua. În vară va alege unde vrea să meargă. Eu pot doar să-i prezint variantele, dar el alege, iar acum vrea să rămână până în vară la Tg. Jiu.”                            Lucian Marinescu, impresar Alexandru Maxim

„Va fi foarte greu ca Steaua să-l convingă să semneze. Se ştie deja de interesul lui Standard Liege, dar mai sunt şi alte cluburi din Germania şi Italia interesate de Maxim. Scouterii acelor echipe au şi fost să-l vadă, îl monitorizează în continuare şi vor să-l transfere din vară.”             Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: