Noi modele de la Dacia surpinse în teste

Dacia pregătește câteva modele noi pentru următorii ani, iar pe calendarul neoficial sunt Sandero 3, Logan 3, dar și o versiune ajustată pentru Duster. Cel mai nou model este Dacia Spring, deja anunțată, iar lansarea oficială e programată pentru 2021.

Până la lansarea Dacia Spring, a fost scoasă la teste Dacia Logan 3. Mașina a fost surprinsă pe străzile din ţară, camuflată, aşa cum se practică de câţiva ani cu maşinile aflate la teste, și cu numere „de probe”. Nu e prima dată când aceasta e pe străzi, dar dată fiind înmulțirea acestor întâlniri în trafic cu noua mașină Dacia demonstrează că producătorul se apropie de lansare.

Mașina surprinsă în trafic la Sibiu pare să fie hibridă sau electrică, pentru că pornirea de pe loc este foarte rapidă. Totuși, o mașină hibridă și electrică e de așteptat să vină, independent de lansarea Dacia Spring.

Lansarea ar fi fost plănuită pentru salonul auto de la Paris dar pandemia a dat peste cap industria auto. Așa că Sandero 3 e așteptat în septembrie și rămâne de văzut când va fi dezvăluit oficial şi noul Logan 3. E posibil ca cele două modele să fie introduse pe piață în același timp, dat fiind că au public diferit.

Vizualizări: 2,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: