Meci de Cupa României la handbal feminin, la Târgu Jiu

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu va susţine miercuri, în Cupa României, meciul cu CSM Craiova. Oficialii clubului speră că tribunele Sălii Sporturilor din Târgu Jiu vor fi pline la acest prim meci oficial al handbalistelor, care va începe la ora 18.00.

Handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu vor susţine miercuri un meci foarte important, cu un adversar mult mai bine cotat, în faza şaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin. Cu acest meci pentru echipa din Târgu Jiu va începe seria de meciuri oficiale din noul an, partida putând fi considerată cea mai importantă pentru gorjence de la înfiinţarea noului club al primăriei. Adversarele de la SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF în urmă cu doi ani, sunt cotate ca favorite la acest meci de cupă.

Întrecerea se anunţă extrem de dificilă pentru gazde, având în vedere că elevele lui Liviu Andrieş vor avea în faţă o echipă de prima ligă, iar antrenorul consideră meciul ca o posibilitatea a CSM Târgu Jiu de a se face vizibil în lumea bună a handbalului: „Într-adevăr este o bună propagandă pentru a ne facem vizibili în acest nou proiect. Întâlnim o echipă puternică, dar acest lucru nu ne împiedică să ne putem ridica la nivelul adversarului nostru. Fete așteaptă cu emoție această dispută, este o premieră să joace cu echipă de Ligă Națională. Va fi un meci greu, dar să sperăm la un joc bun și că o să ne ridicăm la nivelul oaspeților noștri”.

Şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieș, se bucură de faptul că echipa locală va întâlni o formaţie mult mai puternică. Dar spune că astfel se va putea vedea care este nivelul handbalului din Târgu Jiu.

Meciul de cupă va fi o confruntare dificilă pentru gazde, mai ales pentru că echipa oltencelor de la SCM Craiova are în lot jucătoare mult mai experimentate care au evoluat chiar și la echipa națională.

Handbalistele de la Târgu Jiu s-au pregătit bine pentru acest meci, şi nici nu au avut pauză de sărbători, continuând antrenamentele și în pauza competiţională.

Imediat după meciul din Cupa României, fetele de la CSM Târgu Jiu vor avea şi un meci programat în campionat, sâmbătă, 18 ianuarie, în deplasare, cu CSU Târgovişte.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: