S-a prelungit perioada de transferuri la judeţ

Federaţia Română de Fotbal a luat marţi decizia de a prelungi perioada de transfer pentru toate competițiile organizate de asociațiile județene până la cu 48 de ore înainte de data la care încep competițiile respective. AJF Gorj a anunţat că reprezentanții cluburilor sau asociațiilor sportive afiliate sunt invitaţi să se prezinte la sediul AJF Gorj zilnic, în intervalul  orar 10.00-12.00.

FRF a aprobat marţi, cu unanimitate de voturi, solicitarea AJF Brașov cu privire la prelungirea perioadei de transfer pentru toate competițiile organizate de asociațiile județene până la cu 48 de ore înainte de data la care încep competițiile respective, cu respectarea dispozițiilor art.19 alin. 4 din RSTJF. Pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii legitimați la nivel de AJF, ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF, nu pot participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a anunţat deja programul vizării anuale a legitimațiilor jucătorilor pentru anul 2020. Reprezentanții cluburilor sau asociațiilor sportive afiliate sunt aşteptaţi să se prezinte la sediul AJF Gorj zilnic, în intervalul orar 10.00-12.00 pentru vizarea de legitimaţii. La vizarea legitimaţiilor, cluburile sau asociațiile sportive trebuie să facă dovada faptului că nu au restanțe la AJF Gorj la data de 13 ianuarie 2020.

AJF a mai anunţat că perioada 20-28 februarie va fi perioada de definitivare a ultimelor vize.

Prima echipă programată luni 13 ianuarie a fost liderul Ligii 4, Ştiinţa Turceni, marţi urmau să se prezinte la vize oficialii echipei de la locul doi, Petrolul Bustuchin şi Triumful Borăscu din Liga 5, miercuri 15 ianuarie vor veni pentru vize cei de la Vulturii Fărcăşeşti, locul trei în Liga 4, şi echipa Gilortul Bengeşti din Liga 5. 

Galerie foto


Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: