ACS Viitorul a început pregătirea pe baza Luceafărul  

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit luni la Sânmartin, la baza de antrenament Luceafărul, situată lângă Oradea. Antrenorul Cristian Lupuţ a adus întăriri de la fosta sa echipă Luceafărul Oradea, de unde  a aluat doi jucători, un al treilea transfer perfectat fiind tot un fost jucător de la echipa din Oradea.

Echipa pregătită de Cristian Lupuţ, care evoluează pe stadionul din Târgu Jiu, s-a reunit tot la Oradea, pe baza de antrenament Luceafărul, acolo unde cei de la Viitorul s-au pregătit constant până acum.

La reunire, fostul antrenor al orădenilor de la Luceafărul a avut şi doi dintre foştii săi jucători care în tur au evoluat la echipa orădeană, formaţie din Liga 3 pregătită de gorjeanul Dragoş Militaru. Astfel, atacantul George Daniel Paraschiv și mijlocașul Paul Mitrică, ambii în vârstă de 20 de ani, vor lucra din nou sub comanda orădeanului Cristian Lupuț, de data aceasta la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Paraschiv a înscris 16 goluri pentru Luceafărul în turul de campionat al Ligii a 3-a, în timp ce Mitrică a punctat de șapte ori. Cei doi au venit la Oradea de la gruparea brașoveană AFC Hărman, evoluând pentru Luceafărul și în liga secundă în sezonul 2018 - 2019. La echipa antrenată de Lupuț a ajuns și mijlocașul Gabriel Preoteasa, care a evoluat în trecut tot la Luceafărul, după care a revenit la Dunărea Călărași.

ACS Viitorul se va pregăti timp de două săptămâni la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, urmând ca stagiul de pregătire să-l efectueze în Turcia. În cantonamentul de la Side echipa va susţine cel puţin patru meciuri de verificare, după cum a  a anunţat antrenorul Lupuţ, dar până la plecarea în cantonament va mai disputa un amical în ţară.

La revenirea din Turcia, clubul susţinut de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, doreşte să se pregătească la Târgu Jiu, iar cu o săptămână înainte de începerea campionatului, să mai dispute acolo un joc de verificare.

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat meciurile de acasă din prima parte a sezonului la Drobeta Turnu Severin, dar s-a mutat pe noul stadion din Târgu Jiu după ce acesta a fost inaugurat oficial. Echipa s-a pregătit în această perioadă la Sânmartin, iar apoi s-a antrenat pentru scurt timp  şi pe un teren din comuna Băleşti.

Vizualizări: 438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: