Reunire cu surprize la Pandurii Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu s-a reunit luni în vederea reluării pregătirii după aproximativ o lună de vacanţă. Ca de fiecare dată în perioada de iarnă, cei de la Pandurii au venit cu foarte multe noutăţi, nu toate fiind achiziţii certe, pentru că sunt şi o serie de jucători aflaţi în probe.

Antrenorul Călin Cojocaru a avut la dispoziţie, la prima şedinţă de pregătire a anului, un număr de 23 de jucători, urmând ca acestora să li se mai alăture şi alţi fotbalişti în următoarele zile. Nu s-au aflat la primul antrenament toţi jucătorii care au făcut parte din lot la finalul anului trecut, pentru că o parte dintre aceştia sunt învoiţi sau vor ajunge mai târziu în ţară, cum este cazul jucătorilor străini Lu Yuefeng, Kazuki Takahashi şi Ludovic Erhard, iar altora li s-a permis să îşi caute alte echipe la care să evolueze în acest an. În această situaţie se află Mihai Cotolan, Nicolae Cotolan, Robert Bratu şi Gabriel Oiţă, printre absenţi fiind  şi cei de care Pandurii s-a despărţit încă de la finalul anului 2019, Iulian Dinu, Paul Chiş, David Ioan, Robert Lică şi Bogdan Vişan.

Dintre jucătorii consacraţi deja sezonul trecut şi în prima parte a acestui an s-au aflat la pregătire portarul Opriţa şi jucătorii Vasilescu, Trancă, Dinu, Şendroiu, Tănăsoiu, Unguru, Rasoveanu şi Filip, precum şi juniorii care au debutat la finalul anului 2019, fiind promovaţi de antrenorul Cojocaru, sau care s-au antrenat cu echipa şi au făcut parte din lot, Horaţiu Peia, Albert Cornicioiu, Alexandru Cuţitoiu şi Leonard Gavril.

Pandurii au anunţat pe site-ul oficial că printre jucătorii nou veniţi la reunire se numără o serie de fotbalişti care vor fi împrumutaţi, pentru partea a doua a campionatului, de la echipe precum FCSB sau Rapid. Lotul pe care antrenorul Călin Cojocaru l-a avut la primul antrenament numără foarte multe noutăţi, printre jucătorii sosiţi fiind trei rapidişti, Alexandru Catrici, Alexandru Achiriloaei şi Matei Babaua, dar şi trei jucători de la FCSB, Alexandru Bodea, Cristian Iulian Ştefan şi Aurel Iulian Pirciu. O altă noutate la reunire a fost portarul timişorean Cătălin Iovicin, jucător de doar 18 ani, precum şi atacantul Lică Mândrean, de la Gaz Metan Mediaş.

O parte dintre jucătorii care s-au pregătit luni sub comanda lui Călin Cojocaru sunt în probe în următoarea perioadă, printre aceştia fiind un egiptean şi un sârb. De asemenea, unii dintre jucătorii din lot au fost învoiţi pentru câteva zile şi se vor alătura lotului în această săptămână, în această situaţie fiind Daniel Ciobanu şi Patrick Popescu.

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: