Meci greu acasă pentru Gilortul în faţa liderului

Gilortul întâlnește sâmbătă liderul seriei a 7-a, Viitorul Șelimbăr, singura echipă neînvinsă în acest sezon. În cele 13 etape scurse din actualul sezon, sibienii au înregistrat 12 victorii și un singur egal, 1-1 cu CSM Deva, la Avrig.

Cu cele 37 de puncte acumulate, oaspeţii celor de la Gilortul au cea mai bună linie de clasament din toată Liga 3, aşa că meciul nu se anunţă deloc uşor pentru elevii lui Florin Popete. Neînvinse în cel de-al treilea eșalon mai sunt: Steaua București – 33 de puncte (Seria 4),  Corona  Brașov – 32 de puncte (Seria 5) și Crișul Chișineu Criș – 30 de puncte (Seria 8). Etapa trecută, Viitorul a învins-o cu 3-0 pe Flacăra Horezu, la Avrig, iar Gilortul s-a întors cu un punct din confruntarea cu Viitorul Dăești, de la Râmnicu Vâlcea, scor 1-1, rezultat în urma căruia echipa gorjeană a mai coborât un loc în clasament.

Viitorul Șelimbăr este cea mai bună echipă din Seria 7, are unul dintre cele mai generoase bugete și va beneficia în curând de un stadion modern, cu nocturnă și 500 de locuri, care va costa 1,8 milioane de euro. Oficialii clubului Gilortul amintesc că se joacă şi acest meci tot fără suporteri, cărbuneştenii fiind deja cunoscuţi pentru fanii lor şi destul de activi în online pentru a-i ţine la curent cu tot ce se întâmplă la echipă. „Fotbalul este mai sărac fără suporteri în tribune, dar probabil, aceștia îi vor încuraja pe băieții noștri din spatele gardului împrejmuitor al stadionului. Ne așteaptă un meci deosebit de greu, însă dacă băieții noștri vor juca cu ambiție și determinare, pot face o figură frumoasă și pot să obțină un rezultat pozitiv”, a scris pe pagina oficială echipa din Cărbuneşti, foarte activă în mediul online pentru un club de Liga 3.

Bogdan Dolcescu este cea mai mare pierdere pentru formația lui Florin Popete, acesta fiind suspendat pentru cartonașul roșu primit etapa trecută, dar Popete îl are la dispoziție pe Robert Bubuioc, revenit după o etapă de pauză pricinuită de eliminarea din meciul cu Minerul Costești.

Partida dintre Gilortul și Viitorul, contând pentru etapa a 7-a din Liga 3, Seria 7, va avea loc pe Stadionul „Cristinel Răducan” sâmbătă, 3 aprilie, începând cu ora 17:00.

Vizualizări: 582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: