Baschet: CSS-CSM Târgu Jiu va juca în Grupa A la Cluj

Echipa de juniori Under 18 a CSS - CSM Târgu Jiu s-a deplasat  în Ardeal, la Cluj-Napoca, unde se vor disputa meciurile turneului 2 din Campionatul Național. Echipa pregătită de Ionuț Berca a fost repartizată în Grupa A, alături de CSU Sibiu, CSM Târgu Mureș și echipa gazdă, U BT Cluj-Napoca.

Tinerii baschetbaliști de la Târgu Jiu se vor confrunta cu unele dintre cele mai puternice echipe din țară la această categorie de vârstă. Antrenorul echipei, Ionuț Berca, își dorește ca echipa pe care o pregătește să practice un baschet de calitate și să producă o surpriză plăcută la turneul din Ardeal. Ionuț Berca are misiunea de a omogeniza un lot format din jucători foarte tineri, sub categoria de vârstă de la acest turneu, dar și jucători care deja au minute la echipa de seniori la nivelul Ligii Naționale. „La acest turneu întâlnim unele dintre cele mai bune echipe din țară. Mergem la Cluj cu o echipă care are în componență jucători de la categorii de vârstă inferioare, dar și cu jucători tineri, cu experiență, care se pregătesc și joacă la echipa de Ligă Națională a CSM Târgu Jiu. Ne dorim să găsim un echilibru în relațiile de joc și să avem o prestație bună. Sperăm să fim echipa care să producă o surpriza plăcută la Cluj. Cel mai important este ca acești sportivi să aibă continuitate în jocuri și să acumuleze o cât mai mare experiență, pentru că vom avea parte de meciuri cu echipe puternice”, a spus pentru site-ul oficial al CSM Ionuț Berca, antrenor al grupei de  U18 masculin.

Echipa pregătită de Ionuț Berca a fost repartizată în Grupa A, alături de CSU Sibiu, CSM Târgu Mureș și echipa gazdă, U BT Cluj-Napoca.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: