Meciul cu Pandurii, ultimul al lui Lucescu la Petrolul

Punctul luat de Pandurii în meciul cu Petrolul este „acceptabil“ pentru antrenorul Petre Grigoraş, dar Răzvan Lucescu a fost înlocuit cu Gigi Mulţescu la cârma echipei din Ploieşti. Pandurii nu a ieşit din zona retrogradării, chiar şi cu punctul acumulat în jocul cu Petrolul.

Punctul pandurilor a fost adus de Mihai Roman, în al treilea minut de joc, în timp ce oaspeţii au egalat prin Pablo De Lucas, cu două minute înainte de pauză. Ratarea serii i-a aparţinut lui Gerson, fundaşul central al Petrolului, care a şutat peste poartă din doar câţiva metri, deşi portarul Stanca se afla căzut la pământ, după o respingere (54). Înainte de ultimul fluier, elevii lui Petre Grigoraş au avut şi un gol nevalidat, fiindcă acelaşi Roman fusese în ofsaid în momentul în care a primit mingea. "Ambele echipe au încercat să câştige. A ieşit un meci pe contre, dar pe final chiar putea să învingem, aveam nevoie de puţină şansă. Cât de cât, sunt mulţumit de atitudine, pentru că nu pot să le reproşez jucătorilor lipsa de dăruire. Avem o presiune în plus că n-am reuşit să câştigăm pe teren propriu, acest lucru ne dă puţină crispare. A fost un meci plăcut, agreabil", a spus Petre Grigoraş la Look TV. El spera la o victorie pe teren propriu, dar rezultatul este acceptabil. „E un rezultat acceptabil, un rezultat bunişor. O victorie ne-ar fi descătuşat şi pe noi. Puteam să câştigăm, dar cred că nu am făcut un joc rău. Echipa a început să joace“, a mai spus Grig.

Răzvan Lucescu a fost demis de pe banca tehnică a echipei Petrolul. "Ne aşteptam să fie un joc foarte dificil, dar şi noi am avut mulţi absenţi. Am primit şi acel gol repede. După aspectul jocului, este un rezultat echitabil pe un teren dificil pentru orice echipă din plutonul fruntaş", a declarat Răzvan Lucescu după meci, înainte de a afla că va fi demis.

CLASAMENT

Pandurii a jucat şapte etape, având o singură victorie. Echipa este pe locul 13 în clasament, rămânând tot în zona retrogradării.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: