Meciurile de la judeţ se dispută fără spectatori

AJF Gorj a luat miercuri decizia de a anunţa  cluburile afiliate  că meciurile din campionatele  Ligilor 4 şi 5  se vor desfăşura fără  spectatori, conform prevederilor în vigoare stabilite de către FRF. Conducerea  AJF a anunţat că pot fi şi excepţii de la regulă în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Comitetul de Urgenţă al AJF Gorj a dispus miercuri ca jocurile din cadrul competițiilor organizate de AJF Gorj, programate până la data de 31.03.2020, să se desfășoare fără spectatori în conformitate cu prevederile art.59.2 din ROAF. AJF a mai anunţat că,  prin excepție de la prevederile respective, în situația obținerii avizului prealabil al Direcției de Sănătate Publică Gorj, jocurile vor putea fi organizate cu spectatori cu condiţia să fie efectuată o analiză a riscului cu privire la organizarea jocului respectiv cu spectatori elaborată la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică.

Precizări referitoare la aplicarea hotărârii Comitetului de Urgență al AJF Gorj,  pentru echipele  de  fotbal din judeţul  Gorj:  „Se interzice accesul spectatorilor la jocurile de seniori organizate de AJF Gorj. Aplicând prevederile art.59.2 din ROAF se permite accesul următoarelor persoane pe stadion:maxim 30 de oficiali de la fiecare echipă, maxim 5 persoane de la autoritățile publice, personal tehnic - administrator stadion, îngrijitor, spălător, etc, jurnaliști, fotoreporteri, eventual reprezentant posturi TV, stewarzi, pompieri, jandarmi, etc. Prin însumarea acestor persoane va rezulta un număr de persoane în cuantum de până la pragul minim de 200 de persoane permis de hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care nu are nevoie de avizul Direcției de Sănătate Publică”, se arată în comunicatul  AJF.

AJF Gorj a rugat toate  cluburile  din judeţul  Gorj şi asociaţiile sportive să se conformeze acestor prevederi.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: