AJF Gorj a suspendat competiţiile judeţene de copii şi juniori

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a luat miercuri o serie de măsuri pentru a corela organizarea campionatelor judeţene cu deciziile de  ultimă oră ale FRF. Forul condus de preşedintele Mihai Prunariu a decis,  în urma  unui Comitet de Urgenţă, să  suspende competiţiile de  copii şi juniori pe perioada cât şcolile vor fi închise. 

Având în vedere punctul 2 al Hotărârii nr.6 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României şi ţinând cont de Hotărârea Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal și comunicatul LPF,Comitetul de Urgență al  Asociației Județene de Fotbal Gorj a dispus suspendarea tuturor Competițiilor de copii și juniori în perioada 11-22 martie 2020, indiferent de categoria de vârstă, inclusiv juniorii U19 ce joacă în deschiderea seniorilor, cu posibilitatea de prelungire a intervalului mai sus menționat.

Competiţiile de  juniori C, D şi E,  ar fi trebuit să înceapă în acest week-end,  la fel  şi cele  de  juniori republicani, în timp ce Juniorii A1, ai echipelor care activează în Liga 4, începuseră deja de o săptămână returul campionatului. 

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: