Start perfect pentru Ştiinţa Turceni, Petrolul Bustuchin şi Vulturii Fărcăşeşti

Echipele cu pretenţii la titlul de la liga 4 Gorj au avut un start perfect în returul competiţiei. Ştiinţa Turceni,  Petrolul Bustuchin şi Vulturii Fărcăşeşti au reuşit victorii la scor în etapa a 14-a, prima  a returului, etapă în care s-a consemnat şi prima victorie pentru ultima clasată, Petrolul Stoina. 

Liderul  clasamentului şi campioana de toamnă a campionatului judeţean, Ştiinţa Turceni, nu a avut  nici o problemă în faţa celor de la Viitorul Negomir pe care i-a  învins cu scorul de 5-1. Nici a doua clasată, Petrolul Bustuchin nu a avut emoţii în  deplasare de la Stăneşti, impunându-se cu scorul  de  6-0 în meciul cu Dinamo Inter. 

Un  meci  atractiv a fost şi la Fărcăşeşti, acolo unde echipa locală Vulturii Fărcăşeşti a câştigat cu 4-1 meciul cu Internațional Bălesti şi unde  s-a consemnat debutul lui Pedro Mingote în poarta oaspeţilor. Vulturii au reuşit  să se impună fără emoţii în prima etapă din retur, scor 4-1, în faţa unui adversar determinat, care a arătat încă de la început că nu va ceda uşor. Meciul de la Fărcăşeşti s-a  bucurat şi de o audienţă record, în tribune luând loc peste 300 de persoane.

Şi Petrolul Ţicleni, a patra clasată de la judeţ, a reuşit să se impună la scor, 6-1, în meciul cu CS Novaci. Scorul etapei s-a consemnat însă la Roşia de Amaradia, acolo unde echipa clasată pe locul cinci în Liga 4 Gorj,  Avântul Baia de Fier, s-a impus cu 8-0 în meciul cu Ştiinţa Flacăra.

Până şi ultima clasată, Petrolul Stoina, a reuşit o victorie la scor,  prima de altfel din acest sezon, scor 5-3 în meciul cu Parângul  Bumbeşti Jiu. Singurul  rezultat de  egalitate al etapei s-a consemnat la Mătăsari,  acolo unde echipa locală Minerul II a remizat, scor 0-0, cu Jiul Rovinari.

Galerie foto



Vizualizări: 674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: