Meciul CSM Târgu Jiu cu Naţional Rm. Vâlcea a fost amânat

Meciul oficial din Divizia A a campionatului de handbal feminin dintre CSM Târgu Jiu și Național Râmnicu Vâlcea a fost amânat până la o dată care va fi stabilită ulterior. Decizia s-a  luat pentru că Centrul Național de la Râmnicu Vâlcea şi-a  suspendat activitatea şi a  solicitat amânarea acestui meci. 

CSM Târgu Jiu luase deja decizia de a juca fără spectatori acest meci programat pentru joi la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. „Având în vedere hotărârea Ministerului Educației și Cercetării de a închide instituțiile de învățământ preuniversitar în perioada 11-22 martie, dar și a faptului că, în majoritatea localităților, sportivii din centre își desfășoară activitatea sportivă, sunt cazați și mănâncă în unități subordonate MEC, Comitetul Director FRH a hotărât închiderea Centrelor Naționale de Excelență și Olimpice până la redeschiderea școlilor. În acest caz, centrele care au echipe înscrise în Campionatul Național de Divizia A trebuie închise, iar administratorii de centre trebuie să înainteze o adresă oficială de solicitare de amânare a acestor meciuri, până la redeschiderea școlilor”, este comunicatul oficial prezentat de CSM Târgu Jiu.

În această situație se află și Centru Național de la Râmnicu Vâlcea, acolo unde își desfășoară activitatea echipa de handbal feminin Național Râmnicu Vâlcea, adversarul  din meciul programat iniţial pentru joi la Târgu Jiu. Astfel, partida dintre CSM Târgu Jiu și Național Râmnicu Vâlcea a fost amânată până la o dată care va fi stabilită ulterior.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: