Meciurile din campionatul european nu se văd la TVR

Campionatul European de Fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la televiziunile Dolce Sport, deţinute de Telekom România, 28 de partide urmând să fie transmise în exclusivitate. Televiziunea Română spune că se află în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air pentru Campionatul European de fotbal din 2016, pachetul vizat de TVR cuprinzând 23 de partide, inclusiv meciurile echipei României.

Campionatul European din Franţa se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie, unde şi echipa naţională a României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară. Potrivit unui comunicat de presă, Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport. Telekom România nu a făcut publică valoarea acestui contract pentru difuzarea Campionatului European de Fotbal din 2016.

Şi TVR a remis un comunicat de presă prin care anunţă că televiziunea publică „rămâne în cursa pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare TV a opţiunii free to air (liber la retransmisie, n.r.) pentru Campionatul European de fotbal din 2016“. Pachetul vizat conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii (sferturi, semifinale, finala)", potrivit unui comunicat.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: