Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Meciurile pandurilor, televizate

Pandurii Târgu Jiu va juca sâmbătă, 29 septembrie, în deplasare la ACS Poli Timişoara. Meciul va începe la ora 17:00 şi este unul de mare interes, echipa din Gorj fiind la doar trei puncte în clasament de liderul Ligii a 2-a, Sportul Snagov. Timişorenii sunt în schimb la coada clasamentului.

În perioada 5-13 octombrie, Pandurii Târgu Jiu va avea programate trei meciuri în etapele 10, 11 şi 12, etapa a 11-a fiind intermediară. FRF a anunţat pe site-ul oficial programul acestor trei etape, toate cele trei meciuri ale echipei Pandurii, două pe teren propriu şi unul în deplasare, urmând să fie transmise în direct de către cele trei televiziuni care au contract cu federaţia pentru difuzarea meciurilor din Liga a II-a Casa Pariurilor.

Astfel, în etapa a 10-a, Pandurii Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu UTA Arad vineri, 5 octombrie, cu începere de la ora 16:00. În etapa a 11-a, intermediară, Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare cu ocupanta locului doi, Academica Clinceni, meciul fiind programat marţi 9 octombrie, de la ora 16:00, iar în etapa a 12-a va evolua din nou pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 16:00, cu liderul Ligii a II-a Casa Pariurilor, Sportul Snagov. (A.A.)

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: