Primul meci oficial al baschetbaliştilor gorjeni. Intrare liberă!

Baschetbaliştii gorjeni vor disputa miercuri, 26 septembrie, primul meci oficial al sezonului competiţional. În primul tur al Cupei României, ACS Târgu Jiu va întâlni echipa Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” din Bucureşti. Meciul se va juca la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, intrarea fiind liberă pentru spectatori.

Asociaţia Club Sportiv (ACS) Târgu Jiu îşi va prezenta echipa la ora 17:00, urmând ca meciul să înceapă de la 18:30. Tehnicienii gorjeni nu ştiau marţi dacă la meciul cu echipa Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” din Capitală se vor putea baza pe sportivii americani aduşi recent în lot. „Este primul nostru meci oficial în acest sezon şi totodată primul meci în noua formulă şi în noua noastră casă. Din păcate, nu cunoaştem mai nimic despre echipa adversă, fiind primul meci oficial pentru ambele echipe. Ne confruntăm şi cu ceva probleme medicale, avem doi jucători indisponibili pentru această dublă din Cupă. Sperăm ca până la ora meciului să obţinem şi cărţile verzi pentru jucătorii americani, şi ei să poată fi folosiţi. Fiind primul meci acasă, ne dorim cu siguranţă o evoluţie cât mai bună şi, de ce nu, o victorie care să ne menţină şansele de calificare în retur”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul secund al echipei de baschet ACS Târgu Jiu.

Intrarea la meciul de baschet este liberă. De altfel, reprezentanţii ACS Târgu Jiu au anunţat că intrarea va fi liberă pentru spectatori tot sezonul. Aceştia susţin că îşi permit să achite taxele de închiriere a bazei sportive, beneficiind de finanţări din partea autorităţilor locale, judeţene şi de sponsorizări din partea unor agenţi economici.

Sezonul competiţional se va încheia în luna mai. Reprezentanţii ACS Târgu Jiu şi-au propus ca obiectiv promovarea în grupa B, echipa evoluând în acest moment în grupa C.

Vizualizări: 508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: