Medalii pentru micuţii luptători ai CSM Târgu Jiu

Cei mai mici luptători de la CSM Târgu Jiu au fost medaliați la Cupa Aktiv care a avut loc la Motru. Nicolae Curcă, Florin Curcă și Yanis Peciuc au urcat pe podium la categoriile lor de greutate.

Cea mai tânără dintre secţiile CSM Târgu Jiu, cea de lupte, a prins contur şi pregăteşte deja luptători la categoriile de vârstă juvenile. Tinerii luptătorii ai CSM Târgu Jiu, antrenați de Mădălin Gorjanu, au participat în weekend la un puternic turneu juvenil de lupte desfăşurat în orașul Motru. La prima ediției a Cupei Aktiv Motru, desfășurată pe data de 24 iulie, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Motru, CSM Târgu Jiu a intrat în competiție cu Nicolae Curcă la categoria 52 de kg, Florin Curcă la categoria 18 kg și Yanis Peciuc la categoria 35 de kg.

La competiția de la Motru au participat 10 cluburi: ACS Aktiv Padea (organizator), CSM Târgu Jiu, CS Pandurii Târgu Jiu, CSM Craiova, CSM Reșița, CSS Reșița, CSM Drobeta Turnu Severin, CS Caraimanul Bușteni, SCM Dunărea Giurgiu, CS Dumbrava Câlnic.

Antrenor la secția de lupte a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjeanu a declarat pentru site-ul CSM că a fost o bună oportunitate pentru cei mici să îşi testeze forţele: „A fost o bună oportunitate pentru tinerii sportivi de la CSM Târgu Jiu să-și măsoare forțele cu alți voinici, de la alte structuri sportive și să se familiarizeze cu suprafața oficială de lupte. Mă bucur că fiecare sportiv a avut minim trei meciuri și că toți au reușit să urce pe podium. Consider că a fost un eveniment reușit”.

Sportivii CSM Târgu Jiu au fost printre remarcații primei ediții a Cupei Aktiv Motru după ce Florin Curcă a terminat pe locul 1 la categoria 18 Kg, în timp ce Yanis Peciuc a obținut locul 1 la categoria 35 de Kg. Pe podium a urcat și Nicolae Curcă la categoria 52 de Kg ocupând locul 2 la categoria sa.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: