Rotaru i-a găsit deja înlocuitor lui Cicâldău

Mihai Rotaru îl vede pe Gustavo Vagenin ca înlocuitor pentru Alex Cicâldău, plecat la Galatasaray. Este vorba de brazilianul Gustavo, revenit în această vară după un în care a fost împrumutat la Ajman Club.


Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a anunțat deja și cine îl va înlocui în echipa de start pe noul fotbalist al vicecampioanei Turciei. Este vorba de brazilianul Gustavo, revenit în această vară după un în care a fost împrumutat la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite.  „E greu să-l înlocuiești pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă”, a declarat Rotaru la Pro X.

Gustavo Vagenin este un fotbalist cu profil diferit de cel al lui Alexandru Cicâldău, însă ar putea juca și în spatele vârfului, unde a evoluat mijlocașul cumpărat de Galatasaray în ultimele luni.

În acest sezon, Gustavo a evoluat un minut în Supercupa României cu CFR Cluj, câștigată de olteni la loviturile de departajare, și alte 27 de minute cu KF Laci, în înfrângerea din turul doi preliminar al Conference League, meci la finalul căruia a fost unul dintre puținii remarcați.

Vizualizări: 1,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: