De ce a venit Bergodi la FCSB – Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi, antrenorul italian care a pregătit Universitatea Craiova, a fost prezent pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Acesta a vorbit despre o posibilă revenire la gruparea din Bănie.

FCSB și Universitatea s-au întâlnit pe Arena Națională, în etapa a doua din Liga 1. La această partidă, în tribună, a fost prezent și Cristiano Bergodi, fost antrenor atât la FCSB, în 2009, cât și la Universitatea Craiova, în perioada mai – noiembrie 2020.

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor cu câteva zile înainte de partida cu FCSB, după ce conducerea l-a demis pe grecul Marinos Ouzounidis. În acest context, prezența lui Cristiano Bergodi la meci i-a pus pe gânduri pe fani și nu numai.

Înainte de meci, Cristiano Bergodi a explicat că și-ar dori să revină în România și să preia din nou o echipă din Liga 1, însă a asigurat că momentan nu este în discuții cu Universitatea Craiova.  „Am două zile treabă. Nu, n-am venit să preiau Craiova. Am ocazie de a vedea un meci frumos, pe Arena Națională. Da, e o coincidență. La Craiova am stat foarte bine, mi-e dor de România. Poate fi un meci frumos, sunt două echipe dintre cele mai bune din campionat. Chiar dacă Craiova n-a jucat bine în Europa, cred că putem vedea un meci frumos. Au jucători buni ambele echipe. Da, aș reveni în România, sigur, am declarat”, a spus Cristiano Bergodi, înainte de meci.

În România, Cristiano Bergodi le-a antrenat pe Progresul București, CFR Cluj, Rapid București, Poli Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari și Universitatea Craiova.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: