Mediatorii îşi dau întâlnire la Târgu Jiu

Asociaţia Centrul de Mediere şi Arbitraj Propac va organiza joi, 25 octombrie, o masă rotundă la Târgu Jiu. Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Medierea -politică publică eficientă în dialogul civic”, cu participarea membrilor asociaţiilor profesionale de mediatori din regiunea Sud-Vest Oltenia, precum şi a autorităţilor şi instituţiilor care au atribuţii în legătură cu medierea.

În cadrul acestor discuţii vor fi diseminate informaţii privind politicile actuale în domeniul medierii, dar şi un instrument de monitorizare şi evaluare, cu scopul de a identifica principalele aspecte evolutive ale medierii în regiune. Scopul este şi acela de a stimula interesul organizaţiilor din domeniul medierii, a partenerilor sociali, a autorităţilor şi instituţiilor publice de a participa la îmbunătăţirea politicilor publice din sectorul medierii, chiar şi prin formularea de propuneri.

Este primul eveniment dintr-o serie de opt activităţi similare ce vor avea loc, în cursul lunii noiembrie, în Botoşani, Alba Iulia, Arad, Oradea, Slobozia, Constanţa şi Bucureşti. Evenimentul privind medierea va avea loc la Hotel Story din Târgu Jiu, de la ora 13:00.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: