Medic ATI: Ne mulțumea pentru fiecare zi în care făcea progrese. Bucuria a fost însă scurtă

Un mesaj emoționant a fost postat pe pagina de socializare de medicul anestezist Tatiana Grecu. Chiar dacă, prin natura meseriei, medicul a constatat decesul a zeci sau chiar sute de persoane, un gorjean diagnosticat cu COVID-19 a impresionat-o. Bărbatul de 47 de ani a pierdut după o lună de luptă cu virusul ucigaș.

Vorbim de un bărbat de 47 de ani, tată a trei copii, cel mai mic având doar un an. ”A avut ghinionul să se infecteze cu acest virus parșiv și, deși era un om puternic, care a suferit și a luptat din toate puterile lui aproape o lună, nu a supraviețuit! Am sperat și eu și asistentele mele în fiecare zi în care era ,,puțin mai bine", așa ne spunea el, deși era vizibil că luptă pentru fiecare respirație, am sperat că împreună vom câștiga. Ne mulțumea pentru fiecare lucru, ne mulțumea pentru fiecare zi în care făcea progrese și ne-am bucurat toată echipa când au ieșit testele negative. Am crezut că am învins. Bucuria însă a fost de scurtă durată. Acest virus parșiv deja făcuse ravagii” , povestește Tatiana Grecu.

Medicul anestezist a rămas marcat de moarte bărbatului .”Nu poți, nu se poate să nu-ți pese. Nu se poate să nu ne afecteze aceste morți, acești oameni a căror privire plină de chin, de speranță, de recunoștință ne urmărește mult timp. Cu siguranță ochii acestui om de o bunătate ieșită din comun nu o să-i uit curând!
Purtăm cu noi povara vieții lor, a ființelor dragi pe care le lasă în urmă, deși noi nu-i cunoaștem și nu ii vom cunoaște vreodată. Azi, m-am simțit dureros de tristă”, a mai scris Grecu.

Medicul face în continuare apel la fiecare dintre noi să fim responsabili și să ne protejăm cât putem de mult pentru a evita o infecție de tip COVID-19.

Vizualizări: 2,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: