Medic din Gorj, în echipa de conducere a SANITAS

Medicul Tatiana Grecu ocupă, începând de astăzi funcția de vicepreședinte al Comisiei de Medici SANITAS. Ea lucrează în cadrul secției de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean din Târgu Jiu. Tatiana Grecu este unul dintre medicii vocali ai județului Gorj și a condus, în pandemie, secția ATI-Covid. 

 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții SANITAS. Numeroși doctori, din toate colțurile țării, au participat la o întâlnire de lucru în cadrul căreia s-au pus în discuție probleme arzătoare din sistem, dar s-a ales și o nouă conducere a Comisiei de Medici.

Astăzi, 30 iunie 2023 a avut loc întâlnirea Comisiei de medici a Federației SANITAS din România. Au participat medici, reprezentanți din organizațiile județene SANITAS, din diverse specialități. Au fost abordate problemele la zi ale colegilor noștri medici:

- Stadiul de soluționare a revendicărilor SANITAS, rezultatele obținute;

- Structura noii legi a salarizării personalului plătit din fonduri publice;

- Legislația privind Malpraxis-ul;

- Probleme specifice/punctuale;

- Strategia Comisiei de medici SANITAS pe termen scurt.

A fost de asemenea aleasă noua structură de coordonare a Comisiei de medici SANITAS:

- Domnul Popescu Toni – Președinte Comisie

- Doamna Grecu Tatiana – Vicepreședinte

- Doamna Mureșan Gabriela – Vicepreședinte

- Doamna Strâmbeanu Claudia - Vicepreședinte

- Domnul Grigoriev Mihai – Vicepreședinte”, se arată într-un anunț al SANITAS.

Tatiana Grecu s-a făcut remarcată pe parcursul carierei sale, dar în special în perioada pandemiei când a făcut parte din „eroii din prima linie” în lupta cu virusul SARS CoV2. Ea a fost decorată de președintele țării, Klaus Iohannis cu distincția Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler ce reprezintă o recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste României, un semn de apreciere și recunoștință pentru profesionalismul, dăruirea și curajul de care au dat dovadă în anii de luptă împotriva pandemiei de COVID-19.

 

Galerie foto


Vizualizări: 3,741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: