Medic din Târgu Jiu, candidat la primărie

Medicul Ramona Oprea, din cadrul Unității de Primiri Urgențe Târgu Jiu, este candidatul Partidului Ecologist Român la primăria Târgu Jiu. Aceasta a susținut joi o conferință de presă în care și-a anunțat candidatura și a vorbit despre municipiul Târgu Jiu ca despre un pacient grav bolnav, care are nevoie în primul rând de o curățenie generală.

Ramona Oprea activează în cadrul Unității de Primiri Urgențe din Târgu Jiu încă din 2008, însă acum s-a gândit că are un cuvânt de spus în mediul politic și administrativ din oraș. ”Sunt medic încă din 2008 de când am venit de la Timișoara în acest oraș, activez la secția de primiri urgențe. Sunt pusă permanent în contact cu problemele populației și am ales să candidez pentru a putea vindeca și comunitatea noastră. Acest oraș și oamenii care locuiesc aici au nevoie de ecologie. Sunt în măsură să ofer acestui oraș ceea ce în calitatea mea de medic am oferit pacienților, vreau să devin medicul acestui oraș pentru că toți avem nevoie de o strategie în a păstra tot ceea ce natura ne-a oferit. Sistemul cardio-circulator al orașului nostru este suferind, avem un oraș bolnav de hipertensiune și mă refer la poluarea de pe principalele artere ale orașului”, a spus Ramona Oprea, candidatul Partidului Ecologist Român la primăria Târgu Jiu.
Din echipa ecologiștilor de la Gorj mai face parte și avocatul Narcis Nădrag. Acesta a criticat autoritățile locale pentru modul cum au gestionat acest oraș timp de 26 de ani. ”Noi încercăm să ecologizăm mediul politic, economic și social. Una din problemele principale ale orașului este poluarea. De 12 ani de când profesez în avocatură mă lovesc zilnic de problemele și necesitățile oamenilor, e lipsa lor de încredere în autorități. Din punct de meu de vedere, justiția a început să-și facă treaba și curăță clasa politică, cu siguranță va veni momentul când va fi curățată și la Târgu Jiu, așteptăm acest moment”, a spus Narcis Nădrag, avocat.
La conferința de lansare a candidatei Oprea la primăria Târgu Jiu au mai participat Cristinel Diaconescu, prim-vicepreședintele Partidului Ecologist Român, și Cornel Zvârlefus, reprezentant cu imaginea.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: