Medici noi la Motru. Sunt specialiști tineri

Cinci noi medici și-au început activitatea în cadrul Spitalului Municipal Motru de la începutul acestui an până în prezent. Unul este doctorul ortoped Valentin Ciuvăț. Prin venirea sa în cadrul unității, cabinetul de ortopedie funcționează de la ora 08:00 până la ora 14:00.

În unitatea medicală a venit și un medic psihiatru, singurul specializat în acest domeniu din spital. Este vorba de Nicolae Rogoz, care din data de 18 februarie va putea lucra în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, între orele 08:00-14:00, iar până atunci va face doar consultații contra-cost.

A mai venit și un medic specialist în chirurgie generală, Mihaela Olteanu. De asemnea, și pe Secția de Boli Interne a venit un medic nou, fiind vorba de Alexandra Viașu. Totodată, și pe Laboratorul de Analize Medicale a venit un nou doctor. Este vorba de Veronica Belivacă. ”Sunt toți medici specialiști. Sunt tineri, dornici de muncă, sper să facem și treabă împreună. Avem în înființare încă 4 cabinete. Așteptăm memoriu de la minister pentru cabinet de chirurgie pediatrică, de cardiologie, de diabet zaharat și boli de nutriție și pentru un laborator de recuperare medicală și fizioterapie. Urmează să scoatem posturile la concurs pentru cabintele acestea”, a declarat Alin Efrim, managerul Spitalului Municipal Motru.

Vizualizări: 11,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: