Medici psihiatri tineri la Spitalul Judeţean

Noi tineri vor face parte din colectivul de specialişti ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Este vorba de două doctoriţe din Bănie, specializate în psihiatrie, care vor începe activitatea în spital la începutul lunii aprilie.

Lidia Şiuinea şi Mirela Daniela Posnaeşi sunt din Craiova şi au câştigat concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru posturile de medic psihiatru. Concursul a avut loc în data de 5 martie. Lidia Şiuinea are 31 de ani şi este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova. Tot acolo a finalizat studiile în domeniu şi Mirela Daniela Posnaeşi, în vârstă de 36 de ani.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu spun că cele două posturi de medic au fost scoase la concurs deoarece erau ocupate de medici menţinuţi prin cumulul pensiei cu salariul. Este vorba de specialiştii Camelia Negotin şi Gabriel Iliescu. Noii medici vor începe activitatea cu data de 1 aprilie.

Astfel, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu vor activa şase medici specialişti în psihiatrie. Dintre aceştia, patru asigură permanenţa pe Secţia de Psihiatrie, prevăzută cu 60 de paturi. Ceilalţi doi lucrează la Cabinetul de Psihiatrie din cadrul Ambulatoriul spitalului, în două ture.

Vizualizări: 6,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: