Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Medicii de la Boli Infecțioase și-au scos birourile pe hol

Medicii de la Secția de Boli Infecțioase din Târgu Jiu și-au mutat birourile pe holuri. De patru luni, de când se lucrează la clădire, pacienții și-au întâlnit doctorii la birourile improvizate. Vestea bună este că lucrurile o să dureze astfel până pe 15 decembrie, când lucrările de aici se vor finaliza, iar pacienții vor fi mutați în clădirea proaspăt renovată.

Vasile Stănculete a confirmat că lucrările vor fi gata pe 15 decembrie la secția care a suferit reparații capitale. Secția deține 50 de paturi, iar acum cei de la spital se gândesc cum să facă rost de fonduri pentru achiziționarea mobilierului. Nu doar pacienții se bucură de această veste, ci și medici, care de mai bine de patru luni și-au scos birourile pe holuri. Numai pacienții care necesitau internare urgentă au fost preluați, în timp ce cazurile grave au fost trimise la Dermatologie, secție unde aceștia pot fi izolați. Managerul spitalului, Vasile Stănculete, a precizat că medicii de aici nu au motive să se plângă de condițiile în care lucrează deoarece atunci când își fac o casă nouă se mută într-o cameră până o finalizează. La ora actuală paturile din saloanele de la Oncologie sunt ocupate. Chiar și dacă lucrează pe hol, doctorii și asistenții spun că s-au acomodat. Aceștia spun că în acest fel sunt mai aproape de pacienți, iar acest lucru se întâlnește și la spitale mari.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: