Medicii veterinari își aleg liderul. Cine candidează!

Zi importantă pentru medicii veterinari. Vineri, 16 septembrie, își vor alege președintele. O singură persoană şi-a depus candidatura. Tot atunci va fi desemnată toată echipa de conducere a Colegiului Medicilor Veterinari.

Circa 140 de medici veterinari din județul Gorj sunt membri în cadrul Colegiului Medicilor Veterinari Gorj. Circa 50 sunt la circumscripții.  Unitatea este condusă în prezent de medicul Vasile Popescu, care desfășoară activitate la circumscripția de la Bumbești Jiu, pe care a concesionat-o. Mai are și cabinet privat în Târgu Jiu. Doctorul Popescu nu mai este interesat să conducă Colegiul Medicilor Veterinari Gorj. În schimb vrea funcţia actualul secretar Colegiului. "La Colegiul Medicilor Veterinari avem alegeri. Actualul președinte nu mai vrea să candideze și avem decât un singur dosar depus. Este vorba de actualul secretar al Colegiului Medicilor, doctorul Bogdan Seceleanu", a declarat Nicoale Călescu, directorul Direcției Sanitar - Veterinare Gorj și membru în cadrul Colegiului.

Secretarul colegiului, Bogdan Seceleanu, este medic concesionar la Mușetești. Președintele și restul echipei de conducere sunt aleași o dată la patru ani. Alegerile vor avea loc vineri, cu începere de la orele 11, la un restaurant de pe Insulița din Târgu Jiu. În perioada 23-26 octombrie vor avea loc alegeri la Colegiul Național al Medicilor Veterinari.

Vizualizări: 783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: