Medicul Bogdan Niculescu a inaugurat clinica alături de investitorul în proiectul său. Planul e să realizeze și săli de operație

Clinica Medical One din Târgu Jiu, al cărui manager este medicul Bogdan Niculescu, a fost inaugurată astăzi. Alături de medic a fost şi Ilie Ilinca, investitorul care s-a ocupat de partea financiară a acestui proiect.

 

Clinica se află în fostul sediu BCR. Pacienţii pot beneficia de peste 30 de specialități clinice și imagistice – Neurochirugie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Ortopedie-Traumatologie, Obstetrică-Ginecolgie, Oftalmologie, ORL, Analize medicale, Kinetoterapie, Tomografie computerizată, Radiologie digitală, Ecografie generală, Urologie, Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Chirurgie cardiovasculară, Chirurgie toracică, Chirurgie vasculară, Cardiologie, Neurologie, Gastroenterologie, Nefrologie, Pneumologie, Endocrinologie, Alergologie, Diabet zaharat, Medicină internă, Dermatologie, Pediatrie, Oncologie medicală, Psihiatrie, Reumatologie, Balneologie și Hematologie.

În plus, clinica deține un Computer Tomograf de înaltă performanță, Radiologie digitală, Ecografie și diverse proceduri endoscopice.

„Scopul nostru este să ne extindem mai mult pe partea clinică decât pe partea imagistică. Va trebui să facem săli de operaţie, un ATI, după care vom face câteva saloane pentru internări de zi sau chiar pentru internări permanente. Noi tindem spre un spital privat, dar asta necesită timp. Avizele reprezintă ceva de lungă durată. Probabil că într-un an sau doi”, a transmis Niculescu.

De menţionat este că pacienţii pot beneficia şi de consultaţii gratuite: „De la 1 iulie se va face contractarea cu Casa, pentru ca nu putem să intervenim în mijlocul contractului, mai sunt două luni până expiră vechiul contract. Am făcut toate demersurile pentru a depune actele. Din păcate, Casa nu oferă fonduri nelimitate. E un plafon pe care ţi-l dau, care este destul de mic. Nu vom putea să facem investigaţii gratuite nelimitate. De asemenea, dacă au contract cu Casa şi se încadrează, pacienţii nu trebuie să plătească nimic”, a adăugat medicul.

Echipa medicală dispune de specialişti veniţi de la Craiova şi Bucureşti: „Avem 30 de specialităţi. Nu toţi o să vină cu program zilnic pentru că sunt unii medici care vin de la Craiova, unii care vin de la Bucureşti. Nu ştim cum o să organizăm încă. De la noi din oraş sunt medici care o sa vină săptămânal sau chiar zilnic. Am lucrat cu medici relativ tineri, pricepuţi, iar preţul consultaţiei pe care ni l-au dat este unul mic. Nu au venit pentru bani sau pentru partea financiară. Cea mai scumpă consultaţie este 150 de lei. Se vor face toate tipurile de ecografii şi toate tipurile de tomografii”, mai spune Bogdan Niculescu.

Medicul ortoped spune că îşi va continua activitatea şi la spitalul de stat: „Motivul pentru care rămân în spital este pentru că e singura modalitate prin care reuşesc să îmi ajut gratuit pacienţii. Am pacienţi care doresc să fie trataţi de mine, să fie operaţi de mine, nu pot să le spun să vină la privat. Trebuie să le ofer şi o variantă gratuită. Când o să facem sală de operaţii la privat şi o să putem face să fie gratuit, o sa îi pot îndruma.

Niculescu mai spune şi că aparatura este de înaltă calitate: „În momentul în care am stabilit cu Ilie să facem clinica aceasta, nu mi s-a pus un buget. Nu mi-a impus nimeni cât să cumpăr, ce să cumpăr. Am luat tot ce a fost mai bun. Scopul nostru nu e să facem o afacere de aici. Scopul nostru este să facem ceva de care să dispună toată lumea”.

În ceea ce priveşte investiţiile, acestea vor continua: „Până acum am investit 1,5 milioane de euro. Planurile sunt mult mai mari. La pasul doi şi pasul trei probabil că vom trece de 5 milioane de euro”, a afirmat afaceristul Ilie Ilinca.

Galerie foto






Vizualizări: 3,413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: