Medinţu nu ştie dacă Ciobotărică îl menţine în funcţie

Aurel Medinţu nu şi-a dat demisia din funcţia de director al Diviziei de Energie. Laurenţiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia şi cel care l-a adus pe Medinţu în companie, spunea că după el vor mai pleca 3-4 persoane, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Tot Ciurel spunea că nu crede că actualul şef, Laurenţiu Ciobotărică, va rezista „torturii“ din companie, fără să spună care este tortura.

Medinţu a declarat la Radio Infinit că vrea să-şi continue activitatea, dar nu ştie dacă va fi menţinut de Laurenţiu Ciobotărică, noul director general al companiei. „Nu mi-am dat demisia. Probabil că au fost dirijate de cineva care are un interes. Nu vreau să intru în discuţii pe tema asta. Nu ştiu cum face cu echipa (n.r. - Laurenţiu Ciobotărică, directorul general interimar)... Nu cunosc. Eu îmi fac treaba la Divizia de energie unde sunt lucruri grele de rezolvat şi frumoase în acelaşi timp“, a declarat Medinţu.

Ciobotărică îşi evaluează echipa, spun surse din companie, şi s-ar părea că deocamdată va rămâne alături de el Daniel Antonie, şeful de la Divizia Minieră, iar Ion Petroniu şi Aurel Medinţu ar urma să fie demişi.

Antonie va rămâne pentru că are contract de mandat, fiind selectat de o firmă de recrutare. O eventuală demitere a sa se poate face tot de Consiliul de Supraveghere, în urma analizei  indicatorilor de performanţă.

Fără drept de semnătură

Surse din companie spun că Ciobotărică le-ar fi cerut demisiile lui Aurel Medinţu şi Ion Petroniu, dar cei doi au refuzat să plece. Astfel, este foarte probabil ca ei să fie schimbaţi la propunerea noului director. Nu se ştie cu cine vrea să îşi completeze acesta echipa. Totodată, el ar fi anunţat în teritoriu că orice document important care intră sau iasă din companie trebuie să fie semnat de directorul general sau de directorul Diviziei Miniere, Daniel Antonie. În mandatul lui Ciurel, documentele erau semnate de acesta sau de Aurel Medinţu. Chiar dacă nu au fost persoane care să demisioneze, aşa cum a anunţat Ciurel, sunt persoane care au ales să-şi ia concedii medicale. Un exemplu este directoarea de personal Valentina Trofin.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: