Prime de sărbători pentru angajaţii Minprest Serv Rovinari

Cei peste 1380 de salariaţi ai Minprest Serv Rovinari vor beneficia de prime oferite de conducerea societăţii cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Salariaţii vor primi tichete cadou în cuantum de 300 de lei. Directorul unităţii, Gabriel Giorgi, le dă şi o veste proastă. Nu vor beneficia şi de sume suplimentare din economia la fondul de salarii, la fel ca anul trecut, asta pentru că bugetul este mic.

Salariaţii prestatorului de servicii pentru CE Oltenia au primit şi câte 100 de lei pentru fiecare copil minor de Moş Nicolae, din partea unităţii. Efortul financiar al companiei pentru oferirea acestui bonus a fost de circa 100.000 lei, spune directorul Gabriel Giorgi. De sărbătorile de iarnă angajaţii Minprest Serv vor primi şi tichete cadou, conform Contractului Colectiv de Muncă (CCM). Cuantumul acestora va fi mai mic faţă de anul 2014, spune conducerea societăţii. "De Crăciun intenţionăm să dăm 300 de lei de angajat, conform CCM. Tichetele cadou o să le primească salariaţii până vor pleca în vacanţă. Anul trecut am avut un profit bun şi ne-am permis să dăm câte 400 de lei, peste suma prevăzută în CCM. După aceea, când s-a redistribuit economia la fondul de salarii, le-am mai dat încă 650 de lei în ianuarie. Anul acesta, sigur nu o să mai avem ce să redistribuim", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.

Societatea Minprest Serv Rovinari avea la începutul anului peste 1550 de salariaţi. O parte din personal, circa 180 de angajaţi de la cariera Berbeşti-Alunu, a fost preluat de către societatea de prestări servicii înfiinţată pe lângă CET Govora după ce unitatea vâlceană a renunţat începând cu luna octombrie la serviciile unităţii rovinărene.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: