Mega investiţie anunţată de Lemnaru în Târgu Jiu

Omul de afaceri târgujian Călin Lemnaru anunţă o investiţie de un milion de euro în centrul municipiului. Este vorba de un nou complex turistic şi de agrement ce va fi amplasat pe strada Gheorghe Magheru, în imediata vecinătate a Căii Eroilor. Firma omului de afaceri, Crescendo SRL, va crea cu această ocazie nu mai puţin de 70 de locuri de muncă pentru judeţul Gorj.

Noul complex turistic şi de agrement se va numi Casa Anna şi se va întinde pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi. Interesant este faptul că în acest complex urmează a fi pusă în valoare casa doctorului Constantin Lupescu, care va fi şi ea reconsolidată şi restaurată de către investitor. Afaceristul Călin Lemnaru a declarat că această construcţie are nevoie de o reconsolidare pentru că întregul proiect investiţional este gândit în jurul casei doctorului Lupescu. Astfel, Casa Anna va conţine spaţii verzi, cu magnolii şi platani, locuri de joacă pentru copii, o terasă de vară-iarnă cu 300 de locuri, două săli de conferinţe, două restaurante, un english-bar, o cofetărie-pizzerie cu laborator propriu, o linie de autoservire și serviciu de catering. ”Noul complex turistic și de agrement va fi inaugurat în a doua parte a anului viitor. Am gândit întregul proiect investițional în jurul casei doctorului Constantin Lupescu, care în calitate de prieten al lui Brâncuși l-a găzduit de foarte multe ori în perioada edificării Ansamblului Sculptural ”Calea Eroilor”. Această bijuterie arhitectonică va fi restaurată și pusă în valoare, ca parte a viitorului complex turistic și de agrement”, se arată în informarea Crescendo SRL.
INVESTIŢII
Omul de afaceri Călin Lemnaru este unul dintre cei mai mari investitori ai municipiului Târgu Jiu. Acesta deține și investiția realizată pe Insulița Jiului dar și câteva hoteluri, spații comerciale și terase în Târgu Jiu.

Vizualizări: 6,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: