Selecţia directorilor CEO, aproape de final

Asocierea de firme Quest Advisors și Transearch International SRL este aproape de finalizarea procesului de recrutare a directorilor de divizii ale CE Oltenia. Este vorba de selecția organizată pentru funcțiile de director la Divizia Strategie Dezvoltare și Divizia Energetică, în baza legii 109/2011, privind guvenanța corporativă a intreprinderilor de stat.

Candidații au susținut și interviurile, iar unii dintre aceștia au participat și la două astfel de testări. Urmează ca firma de recrutare să propună o listă scurtă Comitetului de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. Directorul interimar al Diviziei, Ionel Ilie, și-a depus candidatura la această selecție iar la funcția de director al Diviziei Strategie Dezvoltare și-a depus candidatura Vasile Tudorescu, manager de proiect în cadrul acestei divizii. Pentru fiecare din cele două posturi sunt între 5 și 10 candidați. O parte din membrii Directoratului au fost deja selectați prin această procedură. Este vorba de directorii Diviziilor Financiare și Diviziei Miniere, conduse de Laurențiu Ciobotărică, care este și managerul interimar al CE Oltenia, și Daniel Antonie.
Ministerul Energiei a anunțat că la începutul acestei luni a contractat o firmă de recurtare și pentru supraveghetorii companiei energetice, care vor fi selectați tot în baza legii 109/2011.

Vizualizări: 4,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: