Mesaj dur al lui Weber pentru Iordache

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a reacționat după ce omul de afaceri Ion Iordache, recent trecut în barca social-democrată, a vorbit de mai multe ori despre faptul că fostul prefect Rujan ar fi un candidat mai bun pentru Primăria Târgu Jiu decât Ciprian Florescu.

Weber a declarat luni la Radio Infinit că Florescu este candidatul PSD și că nu este normal ca alții să facă declarații care să vină în contradicție cu deciziile partidului. “Cred că a fost o declarație nefericită, nu pot să spun că mi se pare normală o declarație făcută de un om care cred că nu a înțeles care sunt regulile Partidului Social Democrat”, a spus Weber la Interviurile Infinit FM.

“Dacă avem păreri sau anumite opinii, le facem în cadru organizat. Atâta timp cât președintele organizației a venit și a spus, cu subiect și predicat, că avem candidați în toate localitățile, inclusiv în Târgu Jiu, unde candidatul este Ciprian Florescu, eu cred că orice declarație pe această temă nu face decât să creeze anumite nemulțumiri”, a mai adăugat liderul PSD Gorj.

Weber i-a transmis lui Iordache că, atât timp cât există un candidat, dacă există păreri, trebuie exprimate în cadru organizat. “Probabil că domnul Iordache nu a știut că există aceste reguli”, a concluzionat Weber. “Declarația domnului Iordache a inflamat anumite persoane pe bună dreptate”, a mai spus liderul PSD Gorj.

Iordache s-a dus la PSD acum câteva săptămâni, cu fosta sa echipă de la ALDE Gorj. “La Târgu Jiu este desemnat un candidat, conform unor sondaje efectuate. Dacă va apărea un candidat care va veni cu un proiect mai bun pentru Târgu Jiu, ar trebui să ne gândim destul de serios la acest lucru. Nu ar trebui să fie niciun deranj pentru nimeni. Dacă acționăm cu bună credință pentru cetățeni și pentru partid, atunci ar trebui să alegem candidatul cel mai bun”, este parte din declarația lui Iordache, care a deranjat social-democrații. (A.A.)

Vizualizări: 4,056

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: