Mesaj emoţionant de la Mingote pentru panduri

Fostul mare portar al echipei Pandurii, Pedro Mingote, a revenit oficial la echipa din Târgu Jiu şi face parte din staff-ul tehnic actual.  Acesta se ocupă de pregătirea portarilor din lot şi, în timpul liber îi mobilizează pe jucători.

Pedro Mingote reprezintă o bună parte din istoria recentă a clubului Pandurii şi chiar se confundă cu perioada de glorie a echipei gorjene. Mingote a evoluat timp de opt sezoane consecutiv în Liga 1 pentru Pandurii Târgu Jiu, în perioada 2008 – 2016, totalizând 142 de meciuri şi este un model pentru tinerii jucători ai pandurilor cărora le-a transmis oficial cuvinte de încurajare.„Acest mesaj este pentru toţi cei care iubesc Pandurii Târgu Jiu, toţi cei care iubesc familia aceasta pentru că, pentru mine Pandurii este mai mult decât un club, este o familie şi sunt mândru că am făcut parte din această familie timp de opt ani de zile. Este o familie pe care o port în suflet, şi care doresc, mai mult decât orice, să poată să se întoarcă acolo unde îi este locul şi să joace din nou la cel mai înalt nivel şi să poată să ajungă din nou să reprezinte România în cupele europene şi să poată din nou să se lupte pentru locurile fruntaşe ale clasamentului”, a spus Mingote pentru site-ul oficial adăugând că are o datorie către această echipă: „Am petrecut la Pandurii, poate cele mai frumoase momente din cariera mea sportivă şi datorez foarte multe echipei Pandurii Târgu Jiu. Datorez toate momentele fericite petrecute acolo dar şi prietenii pe care mi i-am făcut, datorez iubirea pe care o am pentru acest club şi pentru acest oraş. De aceea îmi doresc ca toţi oamenii care iubesc Pandurii să poată să ajute această echipă şi toţi împreună să putem să redăm echipei Pandurii locul pe care îl merită. Să ajungem sus din nou, să umplem stadionul şi să strigăm din nou Hai Pandurii. Acesta era strigătul care ne dădea forţă pe teren şi pe care vreau ca voi toţi, care sunteţi acum la echipă, jucătorii, staff-ul, conducerea şi toţi oamenii din Târgu Jiu să poată striga din nou şi să ducem astfel Pandurii acolo unde îi este locul. Să nu pierdeţi speranţa, să vă luptaţi până la capăt şi toţi împreună să putem striga din nou Hai Pandurii!”

Fostul portar este unul dintre cei mai longevivi jucători ai echipei Pandurii din Liga 1. După despărţirea de Pandurii a mai jucat la ASA Târgu Mureș, CSU Craiova și Juventus București.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: