Mesaj pentru jucătorii de la Pandurii: Mai aveţi puţină răbdare!

Ziua de 17 ianuarie le dă fiori oficialilor clubului Pandurii. Atunci, judecătorul sindic va decide dacă gruparea de fotbal scapă sau nu de faliment. În cel mai rău caz, administratorul special Marin Golea susține că va contesta decizia magistraților. Așteaptă și reacțiile asociaților după această zi. Niciunul nu a mai plătit contribuția.

Anul trecut, doar Artego a virat bani în conturile clubului. În prezent, fabrica de cauciuc s-a retras din Adunarea Generală a Asociaților.

Marin Golea a explicat că doar cu ajutorul asociaților ar putea scăpa de faliment. „Să vedem ce spune pe 17 ianuarie judecătorul sindic. Noi vom prezenta atunci toate noutățile. Ar exista posibilitatea, dacă ar plăti contribuțiile restante, să ne respectăm planul de reorganizare. Doar asociații ne pot salva. Clubul ar putea plăti datoriile către creditori și ar face și un lot competitiv să abordeze în vara lui 2018 promovarea în Liga I. E de durată acest lucru. Va mai dura până se pronunță o instanță. Noi avem nevoie urgent de lichidități să ne putem continua activitatea”, a declarat administratorul special al clubului, Marin Golea.

Restructurare masivă în caz de faliment

În situația în care verdictul instanței nu le va fi favorabil, Golea anunță că va putea contesta decizia. Și așa, va avea nevoie de bani. „Toată lumea așteaptă termenul de pe 17. Și asociații, și jucătorii. Toți așteaptă. În cazul în care se pronunță falimentul, vă dați seama că putem contesta, dar atunci clubul va fi preluat de administratorul judiciar și sigur va face restructurări masive. O să rămână strictul necesar. Probabil contabila și cineva de la Resurse Umane, să fie toți trimiși în șomaj”, a mai explicat Golea.

Ziua de 17 ianuarie este așteptată în aceeași măsură de angajați, jucători, staff, conducere și asociați. „Cum să-i încurajezi pe jucători?! Ei mă sună și îmi cer salariile. Eu le spun să mai aibă răbdare, să vedem ce se întâmplă pe 17. Dacă se continuă activitatea, probabil au gânduri mai bune asociații și vor continua finanțarea. Dacă nu, se înscriu și ei, jucătorii, la masa credală. Ce să facem. Rămân și ei în așteptare. Să vedem dacă se va valorifica din active”, a mai spus Golea.

Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: