Mesajul lui Iulian Popescu: Rămân omul care-și dorește să facă lucruri cu și pentru oameni

Iulian Popescu a pierdut alegerile locale la o diferență de 1000 de voturi de Marcel Romanescu. Luni seara târziu, acesta a dat un mesaj pentru cei peste 10 mii de votanți ai sai.

Partidul evaluează posibilitatea de a cere renumărarea voturilor, dat fiind că sunt indicii că în unele secții de votare procesul de vot a fost viciat.

"Mulțumesc celor care au fost alături de mine, celor care și-au dorit un oraș deschis și preocupat de oamenii săi! Suntem mulți care credem în puterea schimbării și care nu se tem să lupte pentru Târgu Jiu.

Continuați să rămâneți implicați în comunitate. Doar prin implicare aducem schimbarea. 

Eu rămân același om simplu, care își dorește să facă lucruri cu și pentru oameni. Nu renunț. 

Am încredere în oameni, știu ce am de făcut. Nu vă mulțumiți cu puțin și aveți încredere că e posibil. Ieri am demonstrat ce poate face o comunitate determinată. 

Știu, sunt mulți care răspundeți ”nu mă interesează politica, sunt toți la fel”, dar ați contribuit și voi la asta, prin lipsă de reacție. Începem astăzi prin a avea o reacție față de tot ce s-a întâmplat până acum și continuăm, în fiecare zi, să urmărim și să sancționăm tot ce nu funcționează în administrație", a scris Popescu pe Facebook.

Vizualizări: 2,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: