Târziu: Am observat o ușoară creștere în ultima perioadă

Spitalele din județul Gorj se pregătesc pentru următorul val de Covid-19. Managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, spune că numărul pacienților internați a început să crească din nou. În acest moment sunt internate 15 persoane, dintre care 4 sunt pe Secția ATI.

De asemenea, managerul din Târgu Cărbunești a mai declarat faptul că, în ultimele zile, au început să ajungă câte 3 pacienți pe zi. ”Cred că următorul val o să vină din ianuarie. De exemplu, la noi au început să vină 2-3 pacienți pe zi. După aceste sărbători, sper ca lucrurile să fie bune, dar cred că realitatea va fi alta. După 15 ianuarie cred vor fi mulți pacienți. Dacă mă uit la alte state din Uniunea Europeană, trebuie să ne punem semne de întrebare, dar nu pe parte medicală. În acest moment avem 15 pacienți internați, dintre care 4 pe ATI”, spune Constantin Târziu, la Radio Infinit.

Managerul din Târgu Cărbunești spune că unitatea medicală va fi dotată cu un stocator de oxigen mai mare, pentru a nu mai fi nevoie de livrare zilnică a produsului.

Vizualizări: 1,145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: