Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Meniu de sărbătoare și la spital

Bolnavii care în perioada sărbătorilor de iarnă vor rămâne internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu vor avea parte de un meniu de sărbătoare, din care nu vor lipsi sarmalele, friptura și cozonacul. Produsele vor fi servite de către persoanele internate care au voie să le consume și nu au vreo interdicție din partea medicului curant și nu au nevoie de regim.

În această perioadă pacienții care rămân internați sunt bolnavi de coronavirus, sunt operați sau sunt cazuri urgente. Deoarece înainte de Crăciun, unii pacienți țin post, există și un meniu religios pregătit special pentru ei (ciorbă de zarzavat cu orez, iahnie de fasole uscată, mâncare de cartofi etc).

Potrivit asistenților dieteticieni, de Crăciun, meniul bolnavilor internați la SJU Târgu-Jiu va conține ciorbă de legume cu oase, ciorbă de perișoare sau ciorbă de legume drese cu ou, friptura de pui cu piure de cartofi, sarmale, varză cu piept de pui, piept de pui cu orez, portocale, cozonac.
De Revelion, pacienții care vor fi internați vor consuma, în funcție de dieta recomandată de medic, ciorbe de legume a la grec, de perișoare cu oase, varză călită cu friptură de pui, cartofi ungurenești cu pulpe de pui, sarmale, portocale și cozonac. Fiecare pacient beneficiază și de un supliment zilnic (compot, iaurt, smântână, napolitane, fructe, brânză etc), în funcție de dieta recomandată de medicul curant.

Din păcate, anul acesta vizitele în spital sunt interzise, astfel că rudele pacienților nu pot fi aproape de ei, a transmis spitalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: