Mesajul unui ambulanțier din Gorj: Suntem și noi oameni. Respectați măsurile

Ambulanțierii gorjeni nu mai rezistă din cauza numărului mare de solicitări, dar și din cauza numărului mare de ore petrecute într-un combinezon. Un angajat al Serviciului de Ambulanță Gorj spune că echipajele sunt puține, iar timpul de așteptare poate să fie mai mare, chiar și de 4 ore pentru o singură intervenție.

Ambulanțierul s-a arătat extrem de revoltat pentru faptul că, deși sunt puține echipaje, munca este din ce în ce mai multă. Acesta spune că li s-a dat și sarcina de a recolta probe pacienților la domiciliu. Totodată, salariatul a făcut un apel și către cetățeni.

”Dat fiind numărul mare de solicitări care este înregistrat zi de zi, mai ales de cele cu suspiciuni de Covid, iar echipajele care suntem într-o tură 4, 5 sau 6 maxim, nu facem față datorită faptului că de la preluarea bolnavului de la domiciliu și până când este internat într-un spital din județ, timpul intervenției poate să ajungă și la 3-4 ore. Așa că ne-au pus în cârcă și recoltările la domiciliu, cred că în timp o să ne pună să le facem și tratamentul la domiciliu. Suntem și noi oameni, nu că ne plângem, dar suntem epuizați, mai ales că am stat 8-10 ore în acel echipament. Nu este vina noastră că suntem echipaje puține într-o tură, dacă angajări nu se mai fac. Cred că ne facem datoria cum putem mai bine, dar vă rugăm și pe dumneavoastră să ne înțelegeți și vă rugăm să respectați măsurile care se impun de către autorități, căci dacă nu luptăm împreună nu vom face față acestui virus”, a spus un ambulanțier din Gorj.

Vizualizări: 4,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: