Metoda “Maradona” cu lemne de foc. Cum sunt păcăliţi oamenii

Un video care s-a viralizat dezvăluie cum, în câteva secunde, cumpărătorii de bună credință sunt păgubiți chiar la ei în curte.

O metodă deja cunoscută, dar care încă mai „prinde” la cumpărătorii lipsiți de experiență, îi face pe oameni să plătească dublu pentru lemnele de foc cumpărate, deși inițial au impresia că au făcut o achiziție extraordinară.

Pe contul „Polițiștii au umor”, într-un video de 34 secunde, cu imagini surprinse de o cameră de supraveghere din curtea unui cetățean, se observă cum sunt înșelați cumpărătorii de lemne de foc.

„Metoda „Maradona" cu lemne de foc în sat Salcia, județul Olt... Hai să vedem câți se prind!” este mesajul care însoțește filmulețul. În imagini se observă cum doi bărbați se pregătesc să descarce lemnele de foc în curtea clientului. Unul dintre aceștia ține gazda de vorbă, în timp ce al doilea îl dirijează pe șofer să basculeze încărcătura frumos stivuită în remorcă. După 2-3 secunde, încărcătura pur și simplu se prăbușește, devenind evident că lemnele de foc au fost frumos aranjate pe un schelet care lăsa liberă partea de jos a remorcii. Astfel, cumpărătorii ajung să plătească de fapt pentru jumătate din cât credeau că achiziționează.

imaginile, aici.

Vizualizări: 1,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: