Micii traficanţi de ţigări, prinşi de poliţişti

Peste 1400 pachete de ţigări au fost confiscate de poliţiştii gorjeni în urma acţiunilor derulate pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produse accizabile. În perioada 17-22 mai a.c., poliţiştii gorjeni au derulat acţiuni pe raza judeţului, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produselor accizabile.

Astfel, poliţiştii din oraşul Tismana l-au depistat pe F. Liviu, de 54 ani, din comuna Mătăsari, administrator al unei societăţi comerciale din Tismana, care transporta în vederea comercializării 160 pachete ţigări de provenienţă străină, fără a poseda documente de provenienţă.

Poliţiştii din comuna Mătăsari l-au depistat pe Gheorghe B., de 44 ani, din localitate,care transporta în vederea comercializării 225 pachete ţigări de provenienţă străină, fără a poseda documente de provenienţă.

Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenda de 1.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 12/1990, Republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.

Acţiunile poliţiştilor de identificare a persoanelor care comercializează produse accizabile fără a respecta legislaţia în vigoare, vor continua şi în perioada următoare.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: