Microfonul din casa ministrului Carmen Dan, o făcătură. Dosar clasat!

Microfonul găsit în casa ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost plantat chiar de persoanele pe care acestea le-a chemat să verifice dacă există astfel de dispozitive. Aceasta este concluzia anchetei făcute de Parchetul General, care a clasat dosarul, potrivit surselor Libertatea. Potrivit informațiilor din mass-media unul dintre cei care i-au făcut ”verificarea” ar fi Cătălin Coman, fost ofițer în MAI, până în 2016, când s-a pensionat. Ar fi fost lucrător și la DIPI și la SRI. Celălalt, potrivit surselor, este ginerele unui fost șef adjunct al DIPI, pe nume Bercaru.

Concret, spun sursele citate, „fapta de violare de domiciliu nu există, cei doi intrând în locuința ministrului Carmen Dan, cu acceptul surorii ei„ iar un alt motiv al clasării ar fi acela că „că nu s-a găsit nici un microfon în priză, ci a fost plasat chiar de către cel chemat să îl descopere, microfonul nefiind nici funcțional”.

Potrivit unor surse, dispozitivul de ascultare ar fi unul chinezesc și ar valora 300 de euro. Cei doi l-ar fi plantat în locuință pentru a-i arăta ministrului cât sunt de pricepuți.

În cauză au fost făcute peste 20 de audieri și administrate mai multe probe. (A.A.)

Vizualizări: 2,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: