Mihai Gherghe (PSD): „M-ar onora funcţia de viceprimar”

Consilierul municipal PSD, Mihai Gheorghe, ar putea ocupa cea de-a doua funcţie de viceprimar după alegerile parţiale din 11 iunie de la Târgu Jiu. Asta în cazul în care actualul viceprimar Aurel Popescu ar câştiga alegerile. Social-democratul Mihai Gherghe spune că nu s-a discutat despre acest subiect în interiorul partidului, însă recunoaşte că ar accepta postul, dacă i s-ar propune.

Reporter: S-a discutat despre susţinerea dvs. pentru funcţia de viceprimar la Târgu Jiu, după alegerile din 11 iunie?

Mihai Gherghe: Nu ştiu absolut nimic despre acest subiect şi vreau să vă spun că nu este aceasta prioritatea, prioritatea este câştigarea alegerilor de pe data de 11 iunie şi apoi se va discuta cu siguranţă. Deocamdată, nu ne interesează acest aspect, nu s-a discutat nici la organizaţia municipală. nici la cea judeţeană.

Rep.: Dar v-aţi dori o astfel de funcţie?

M.G: Cred că oricine care este implicat în activitatea politică şi în activitatea administraţiei publice locale îşi doreşte să ajungă într-o astfel de poziţie. Mă onorează această propunere şi, în situaţia în care vom ajunge acolo, cu siguranţă voi face tot ceea ce ţine de mine pentru bunul mers al municipiului Târgu Jiu, dar până atunci nu are sens să discutăm despre aşa ceva.

Rep.: Liberalii au sesizat Biroul Electoral Judeţean că aţi furat startul campaniei...

M.G: Cei de la PNL se contrazic singuri legat de acest subiect. Vedem că domnul senator Viorel Badea, care a fost prezent la lansarea candidaturii domnului Romanescu, a şi postat pe Facebook „în campanie pentru alegerile locale în Gorj”. Am această postare, este actuală, cam cu asta se ocupă PNL, acuză fără să aibă fundament şi fără să vadă că senatori şi lideri ai PNL fac astfel de postări în care chiar spun că se află în campanie pentru alegerile locale. De asemenea, PNL Gorj atacă în mediul on-line cetăţenii municipiului Târgu Jiu care simpatizează cu domnul Aurel Popescu şi o să vedeţi şi genul acesta de postări.

Vizualizări: 1,176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: