Rămâne sau nu Pîrvulescu la Pandurii? Ce spune Marin Golea!

Marin Golea, administratorul special al Clubului Pandurii, a declarat, la Radio Infinit, că a făcut „tot ce a putut” pentru ca Eugen Pîrvulescu, fostul preşedinte al clubului, să revină la Pandurii, însă acesta a făcut „greşeala” de a discuta mai întâi cu oficialităţile şi abia apoi cu el. Golea susţine că i-a oferit lui Pîrvulescu un contract de prestări servicii, însă acesta l-a refuzat.

Reporter: Domnule preşedinte, cum a rămas cu Eugen Pîrvulescu. Rămâne sau nu la Pandurii?

Marin Golea: Depinde de dumnealui, de modul cum înţelege că eu l-am chemat, nu l-a chemat nimeni să vină să discutăm despre această posibilitate de a ne sprijini în perioada viitoare, să vedem dacă reuşim să scăpăm din punct de vedere sportiv. Eu le-am spus colegilor să-l aducem pe domnul fost preşedinte Pîrvulescu, pentru că are anumite calităţi şi abilităţi care ar putea să fie utile. Acum, de la această idee, s-a întâmplat un lucru neverosimil, unde este o neînţelegere, dumnealui a avut anumite afişări în anumite locuri în loc să vină să discute cu mine, aşa cum se face o angajare. Eu sunt între ciocan şi nicovală având în vedere că niciun membru cotizant sau membru fondator nu a achitat niciun leu pe anul acesta.

Rep.: După tot ce s-a întâmplat, aţi discutat cu Eugen Pîrvulescu?

M.G: Am discutat cu domnul Pîrvulescu joi, n-am reuşit sub nicio formă, pentru că am fost şi foarte ocupat, am achitat către salariaţi un avans din drepturile salariale ca să aibă şi ei această linişte financiară, urmează săptămâna viitoare din nou să fac rost de bani să le achit salariile la zi.

Rep.: Ce i-aţi oferit lui Eugen Pîrvulescu?

M.G: Eu i-am oferit un contract de colaborare cu anumite sarcini care să-i pună în evidenţă calităţile dumnealui. Momentul în care l-am chemat să facem fişa postului, dumnealui nu ştiu din ce perspectivă a privit lucrurile şi a stat mai mult de vorbă cu oficialităţile decât să stea de vorbă cu mine. Dânsul a spus că vrea să fie angajat cu contract de muncă ori eu nu pot în momentul de faţă să fac un contract de muncă. Dânsul şi-a exprimat dezacordul.

Rep.: E adevărat că s-a promis primă de 500 de euro pentru victoria cu Concordia Chiajna?

M.G: E adevărat, am înţeles că dumnealui a făcut această promisiune în faţa jucătorilor, nu ştiu pe ce a mizat dumnealui, nu poţi să mai faci astfel de promisiuni. Dânsul n-avea nicio calitate să facă acest lucru, s-a dus în vestiar, a pozat în preşedinte, neştiind probabil ce sarcini i se pot da pentru perioada asta.

Vizualizări: 1,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: