Mii de elevi gorjeni s-au înscris la Bacalaureat

Emoțiile examenului maturității se apropie cu pași repezi, iar elevii aflați în clasa a XII-a și-au depus deja cererile de înscriere. În județul Gorj sunt peste 3000 de elevi care și-au exprimat dorința de a participa la examenul naţional de Bacalaureat în sesiunea iunie – iulie 2021.

Conform situaţiei centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Gorj, cei mai mulți sunt din promoția curentă. Sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat va debuta, oficial, pe 14 iunie 2021.

Primele două săptămâni ale examenului sunt rezervate însă pentru echivalarea competențelor lingvistice și digitale. Probele scrise încep pe 28 iunie cu cea la Limba și Literatura Română, spune Nicolae Negrea, inspector școlar în cadrul ISJ Gorj.

”Vineri s-a încheiat înscrierea elevilor pentru susținerea examenului de Bacalaureat. S-au înscris 3.334 de elevi pentru această sesiune. Cei  mai mulți sunt din promoția curentă. Mai sunt și din anii trecuți. Prima probă va fi la Limba și Literatura Română pe data de 28 iunie”, a spus Negrea.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: