Mii de pachete de ţigări confiscate

Zeci de mii de ţigări şi alte bunuri fără documente de provenienţă, în valoare de aproximativ 32.500 lei, au fost ridicate ieri, de poliţiştii din Novaci, în urma unui control asupra unei maşini oprite în trafic.

La data de 2 iunie a.c., din cadrul Poliţiei oraş Novaci şi cei ai posturilor de poliţie arondate, au executat pe raza de competenţă o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale cu produse de tutun şi produse accizabile.

Cu această ocazie a fost oprită în trafic, pe D.J. 665, în localitatea Polovragi, autoutilitara condusă de către Teodor I.C., de 31 ani, din municipiul Tg. Jiu.

 În urma efectuării controlului maşinii, poliţiştii au găsit cantitatea de 3.214 pachete de ţigări (64.280 ţigarete), precum şi cantitatea de 2 kg cafea boabe şi 1.500 pliculeţe zahăr.

Conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă pentru ţigările şi marfa pe care le transporta în vederea distribuirii către diverşi agenţi economici.

Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a lui Teodor I.C., pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990, Republicată, cu amendă în cuantum de 1.500 lei.

De asemenea, ţigările şi marfa identificată în autoutilitară, evaluate la suma de 32.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă.

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: