Două posturi TV noi în România

Două posturi TV noi vor fi lansate în curând România. Unul dintre milionarii din România a lansat două posturi TV noi dar, momentan, sunt disponibile doar online.

Adrian Sârbu a dat lovitura pe piața mass-media din România. La un an de zile de când a lansat Aleph News, fostul patron al trustului PRO a făcut marele anunț. Miliardarul lansează încă două posturi TV, Aleph Business și Smart TV. Pentru moment, cele două posturi sunt disponibile doar pe canalele online. Potrivit jurnaliștilor de la Pagina de Media, fostul patron al PRO TV-ului a făcut în așa fel încât cele două posturi recent lansate, Smart TV și Aleph Business, să se distingă de Aleph News prin grafică şi siglă.

Cu toate acestea, deocamdată conținutul celor două canale media noi este împrumutat de la postul de ştiri. Cele două noi canale media au primit autorizație de la CNA în iunie 2021, dar pandemia și restricțiile au întârziat procesul de lansare. Acum doi ani, patronul de la Aleph News dorea să cumpere licența pentru un post TV de comedie pe care avea să-l denumească Aleph Comedy.

Smart TV este o colaborare între Adrian Sârbu și Marius Tucă, post disponibil pe site-ul smartv.media. Aleph Business a debutat cu două emisiuni de succes „Ești în business” și „Ce câștigi azi?”, disponibile pe site-ul alephbusiness.ro.

Vizualizări: 2,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: