Milosevic şi Darby, câştigători la competiţia All Star Game

Muntenegreanul Nemanja Milosevic şi americanul Louis Darby au ieşit învingători şi au câştigat câte o mie de euro în urma competiţiei All Star Game. La final, Darby, vedeta acestei competiţii, a dat de înţeles că ar fi la ultima participare: "Mă simt extraordinar. Ar putea fi ultimul meu concurs, pentru ca sunt un pic cam obosit. A fost distractiv".

Selecţionata Sudului a învins echipa Nordului cu scorul de 114-111 (23-38, 30-29, 28-12, 33-32), duminică, în meciul vedetelor din baschetul masculin românesc, All Star Game. Jucătorii de la Energia Târgu Jiu Milosevic şi Darby au fost câştigători la Sala Polivalentă Dinamo din Bucureşti. Jocul dintre cele două echipe s-a concentrat asupra acţiunilor spectaculoase, fără implicare în faza de apărare şi fără a se risca vreo accidentare nedorită înaintea playoff-ului. Reprezentativa Nord-ului s-a desprins pe tabela de marcaj în primul sfert şi ecartul a continuat să urce în debutul secvenţei a 2-a. Replica nu a întârziat, Sudul recuperând şi trecând în avantaj pe tabela de marcaj înainte de intrarea în secvenţa decisivă.

Meciul s-a încheiat cu victoria Sud-ului, scor 114-111. Filip Adamovic a ratat şansa de a trimite meciul în prelungiri, irosind o aruncare de trei puncte. Scorul pe sferturi: 23-38, 30-29, 28-12, 33-32. Nemanja Milosevic, autor a 29 puncte şi 10 recuperări, component al echipei Sudului (învingătoarea meciului) a fost desemnat MVP al partidei. Louis Darby a câştigat concursul de slam dunk. În finală l-a depăşit pe Sean Barnette.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: